2011. június 23., csütörtök

Ezüst kolloid 200 ml Vírusok, Baktériumok Ellen! - Jelenlegi ára: 950 Ft

Beszerzési áron! Ilyen olcsón nem jutsz hozzá máshol!
A Crystal Silver - Natur Power ezüstkolloid oldat a legtermészetesebb antibiotikum - grapefruitmag-kivonattal.
Fertőtlenítés belsőleg és külsőleg!
200 ml
Az ezüst kolloid fogyasztásával kapcsolatban pl. a következő betegségek esetén vannak kedvező fogyasztói tapasztalatok:
- Lyme-kór
- tüdőgyulladás
- candida
- szem-fül-száj és torokgyulladás
- herpesz
- gyomorfekély
- külsőleg pattanásra, sebekre, ekcémára, viszkető kiütésekre, csípésekre, szemölcsökre, bőrgyulladásokra.
Az ezüst ősidők óta alkalmazott nemes fém. Az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen nyomelem, jótékony hatásait már az ókori görögök és rómaiak is hasznosították. Italaik az ezüst edényekben jóval hosszabb ideig frissek maradtak. Az amerikai telepesek ezüstdollárt tettek a tejbe, így az hosszú ideig nem savanyodott meg.
A Science Digest 1978/3-as számában közzétett kutatási eredmények szerint az ezüstkolloid kb. 650-féle kórokozó elpusztítására képes. Számtalan bakteriális fertőzéses probléma, gyulladás esetén javasolható a használata - legyen az akár a test belsejében vagy a bőrön. A vastagbélben lévő hasznos baktériumokat nem károsítja, mert elsősorban a vékonybélben szívódik fel.
A Crystal Silver - Natur Power ezüst kolloid külsőleg alkalmas arra is, hogy a lakókörnyezete higiéniailag kritikusabb helyeit ékszertiszta, mellékhatásmentes, antibakteriális védelemmel lássa el.
A kertben a növények bakteriális és gombás betegségeit is kezelheti vele.
Használhatjuk ivóvíz fertőtlenítésre, hűtőszekrény szagtalanítására, cipősprayként, stb.
Az ezüstkolloid a baktériumokba, vírusokba kerülve gátolja azoknak az enzimeknek a hatását, amelyek az egysejtűek anyagcseréjében vesznek részt, így a kórokozók pusztulását okozza.
A vírusok fehérjeburkába behatolva károsítja azok szerkezetét, megakadályozza szaporodásukat és elősegíti kiürülésüket a szervezetből.
A Crystal Silver - Natur Power ezüstkolloid összetétele: szűrt, tisztított víz, nanoméretű (1-100 nm) ezüstrészecskék, grapefruitmag-kivonat. A lehető legtisztább ezüstöt tartalmazza (99, 99%)
Adagolása: Napi  20-50 ml közötti mennyiség, étkezés előtt.
A FLAVIN  termékek köre egy tudatos kiválasztás eredménye. Támogatja a vásárlókat abban, hogy a termékek segítségével egészségesebb életet élhessenek, valamint lehetőséget biztosít arra, hogy nagyobb részt vállalhassanak családjuk, ismerőseik egészségének megőrzésében.
Több, mint 400 termék közül választhat, a Flavin, Flavin7, Flavin 7, Flavin77 termékeink egytől-egyik természetes alapanyagokból készülnek és többnyire gyümölcsök kivonatát tartalmazzák.
Termékeinket az Országos Élelmezés és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) vizsgálja, szakvéleményezi, törzskönyvezi. A termékek a szigorú engedélyezési eljárások miatt már a legszigorúbb Európai Uniós elvárásoknak is megfelelnek.
Kérlek, nézz szét a termékeim között és spórolj a postaköltségen! : ))
HA más még fel nem töltött termék érdekel, jelezd, s felteszem!!!



Jelenlegi ára: 950 Ft

Az aukció vége: 2011-06-23 09:36
. Ezüst kolloid 200 ml Vírusok, Baktériumok Ellen! - Jelenlegi ára: 950 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése