2012. február 26., vasárnap

4db terhességi könyv egy csomagban (v. külön) - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

4db terhességi könyv egy csomagban, vagy amíg nem érkezik licit, akkor kérésre bontom a csomagot.
Mindegyiket előszeretettel olvastam a terhességem során, de vigyáztam nagyon rájuk.
Ha kiszámolod, a csomag értéke 14930Ft. Azonban nem ennyiért szeretném eladni, hanem sokkal olcsóbban, hiszen már nem lesz rájuk szükségem, és nem szeretném, ha tönkre mennének.  Azt viszont nagyon szeretném, ha valaki ugyanolyan érdeklődéssel olvasgatná és sok mindenre választ kaphatna, mint én.
 
Csomag az alábbi könyveket tartalmazza:
Gyermek születik – L. Nilsson, L. Hamberger (eredeti ára: 5950Ft)
A szerzőpárosnak a megtermékenyítéstől a születésig tartó folyamatot hónapról hónapra az anyaméh belsejében, szöveggel és képpel mutatja be. A felvételek új fotótechnikával párosuló művészi látásmóddal készültek. A szöveg szerzője emellett megszívlelendő tanácsokkal látja el a leendő szülőket, részletes információkkal szolgál a terhesség alatt felmerülő egészségügyi kérdésekről, valamint a mesterséges megtermékenyítés legújabb kutatási eredményeiről is. A könyv belső borítóján az anyaméhen beüli magzat fejlődéséről valamit az újszülöttről készült képeket tartalmazó poszter található.
Nekem bejött… 1001 jó tanács kismamáknak – M. Kennedy (eredeti ára: 3100Ft)
Megbirkózni mindazzal, amit a terhesség ideje alatt átélsz, a reggeli émelygéstől a leküzdhetetlen nassolási ingeren keresztül egészen addig, amikor elmegy a magzatvíz (és ami még ezután jön) - egy csodálatos kaland, mely időről időre próbára tesz. Ebben a hasznos könyvben minden olyan tudnivalót megtalálsz, amire valóban...
 
Az a 9 hónap – A. Eisenberg, H. Murkoff, S. Hathaway (eredeti ára: 3900Ft)
Minden terhesség más, mint a többi, és alig foglalható szabályokba, hogy mi vár a várandósra. Annyi biztos: lelkiismeretes terhesgondozással, egészséges étkezési szokások, életmód kialakításával jelentősen befolyásolhatja mindazt, ami a terhesség és a szülés során történik. A mai anyáknak sokkal jobbak az esélyeik rá, hogy egészséges gyermeket szülnek, mint a történelem során valaha is. Ez a könyv minden kérdésére választ ad, oldja a szorongásokat, hozzásegít ki-ki nyugodtabb éjszakai álmához. Aki tudja, mire várhat, azt kevesebb csalódás és több öröm fogja érni. Amikor e könyvet írták, arra törekedtek, hogy egyetlen kérdést se hagyjanak megválaszolatlanul. Nemcsak személyes tapasztalatokra támaszkodtak, hanem a több száz, gyermeket váró szülőére is, akikkel kapcsolatba kerültenk és akiket megkérdeztek.
 
Terhesség hétről hétre – N. Grunfeld (eredeti ára: 1980Ft)
A gazdagon illusztrált könyv a kismamát egész terhessége időtartama alatt ellátja a szükséges információkkal. A könyv a terhességgel kapcsolatos minden lehetséges kérdéssel foglalkozik a terhesgondozástól, a szülésre való felkészüléstől, a magzat fejlődésétől kezdve a kismama diétájáig, öltözködéséig, a baba számára szükséges holmik vásárlásáig.
 


Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Az aukció vége: 2012-03-05 14:29
. 4db terhességi könyv egy csomagban (v. külön) - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése