2012. február 29., szerda

M-Class Cassien Carp bojlis botok párban - Jelenlegi ára: 40 000 Ft


Eladó 2db M-Class Cassien Carp bojlis bot gyári botzsákjában
A MILO az MClass márkanév alatt forgalmazza minden bojlis termékét, amelyeket profi angol-olasz-francia teszthorgászok segítségével fejlesztenek és tesztelnek biztosítva a mai kor elvárásainak megfelelő magas minőséget.
Az MClass Cassien Carp botokat eredeti angol blankra építették fel (ezt a botokon jelölik is) és nagyon szép barnás áttetsző lakkozással vonták be, fekete gyűrűkötéssel és ezüst díszítéssel, FUJI orsótartóval és 7+1 SIC gyűrűvel szerelték fel, terhelésre parabola akcióval dolgozik, amely fokozatosan "felkeményedik" és felőrli a nagyobb halak erejét is. Kinézetre és akcióra a Century FatBoy Slim botokra hasonlítanak! Tökéletesen lehet használni nagy dobásokra is de a fárasztási élmény sem veszik el, mivel nem kőkemény dobó botok inkább az angol blankokra jellemzően kicsit lágyabb jellegűek, így nem verik le a halat fárasztás közben sem. Nem a bárhol kapható tucat gyártású bojlis botoknak mondhatóak, inkább a magasabb színvonalt képviselő angol bojlis botokhoz sorolhatóak csak megfizethető és elérhető kedvező árban!
Méret: 13ft (3, 96m)
Dobosúly: 3 - 3 1/4 lbs
Tagok: 2
Gyűrűk: 7+1 SIC (40-12 Tip)
Orsótartó: FUJI
Nyél: osztott 
Jellemzők:
- extrém vékony blank, orsótartó fölött mérve 14mm "vastag"!
- barnás áttetsző lakkozású bottest
- fekete gyűrűkötések ezüst díszítéssel
- 7+1 SIC gyűrű (40-12 Tipp)
- FUJI orsótartó
- osztott nyél
- parabola akció 
A használatukból adódóan minimális kis karcok és kopások a lakkozásban és kisebb hibák a szivacs nyélben előfordulhatnak de nem számottevően, nincsenek egyáltalán szétverve! Semmilyen komoly karc vagy sérülés nincsen rajta, a szivacs nyélen is csak az összegumizás nyoma látható nem hiányzik belőle csak benyomódott! Összességében nagyon szép megkímélt állapotban vannak! Személyes átvételnél megnézhető és leellenőrizhető, amennyiben a leírtak nem fednék a valóságot akkor a vevő negatív értékelés nélkül elállhat a vásárlástól!
Amennyiben unod a tömeg gyártott egy kaptafára épített bojlis botokat és szeretnél a többitől eltérő igényesen felépített és nem utolsósorban megfizethető árú angol blankos botokat akkor ne keress tovább, mert megtaláltad!
***Az új ára 49. 990Ft/darab volt és most az aukció végéig a kettő együtt akár 40eFt-ért elvihető! Érvényes licit érkezése esetén zárom az aukciót! ***
A képek az eladó termékekről készültek és nem letöltött képek!
Az aukcióban 2db botra lehet licitálni, az ár a kettőre egyben értendő és kizárólag csak egyben elvihető!
Kizárólag korrekt és reális ajánlatokat várok rájuk, a komolytalan kérdésekre-ajánlatokra nem reagálok!
Licitet nem törlök!
Kérem, hogy csak olyan licitáljon rá aki az aukció lejártát követően fizetőképes vagy a termék árát utalással rendezni tudja, hetekkel későbbi fizetést illetve részletfizetést nem tudok elfogadni, ezt licitnél kérem figyelembe venni!
Nemzetközi szállítás nem megoldható semmilyen formában, kizárólag csak Magyarországon értékesítem - NO INTERNATIONAL SHIPPING!
FIGYELEM: KÉREM, HOGY MIELŐTT LICITÁL KÉRDEZZEN A FÉLREÉRTÉSEK ELKERÜLÉSE ÉRDEKÉBEN!
***VÁROM AZ AJÁNLATOKAT***
***AZ EURÓPAI UNIÓ ORSZÁGAIRA VONATKOZÓAN 2004. 01. 01. -ÉN ÉLETBE LÉPETT A MAGÁN ADÁS-VÉTELI JOGOKAT SZABÁLYOZÓ TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN AZ ÖSSZES AUKCIÓRA BOCSÁTOTT TERMÉK ÉS/VAGY ÁRU ADÁSVÉTELE SORÁN AZ ELADÓT NEM TERHELI SEMMIFÉLE GARANCIA, FELELŐSSÉG VAGY VISSZAVÉTELI KÖTELEZETTSÉG A VEVŐJÉVEL SZEMBEN. A VEVŐ EZT A LICITTÉTELÉVEL ELFOGADJA ÉS TUDOMÁSUL VESZI! ***



Jelenlegi ára: 40 000 Ft

Az aukció vége: 2012-03-01 09:49
. M-Class Cassien Carp bojlis botok párban - Jelenlegi ára: 40 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése