2011. július 24., vasárnap

Kákai László: 20 évesek az önkományzatok - Jelenlegi ára: 2 910 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! 20 évesek az önkományzatokA könyv listaára: 3590 Ft. Leírás:
20 évesek az önkormányzatok. Születésnap vagy halotti tor címmel rendezett a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kara Politikai Tanulmányok Tanszéke konferenciát idén márciusban. Az 1990-ben megszületett magyar önkormányzati törvény nyomán létrejött önkormányzati rendszer értékelésére nemcsak a kerek évforduló miatt volt szükség, hanem azért is, mert ma már nyilvánvaló, hogy a modell számtalan vonatkozásban korrekcióra, reformra szorul - szögezték le a szervezők. A konferencia a vélhetően számos hasonló tematikájú rendezvény sorában speciális, politikatudományi fókuszra koncentrált, jelesül arra, hogy az önkormányzati rendszer beváltotta-e a hozzá fűzött politikai reményeket? Decentralizált-e Magyarország hatalmi szerkezete? Milyen a helyi demokrácia helyzete? Vannak-e ellensúlyok a központi kormányzati hatalommal szemben? Van-e esély a regionalizált Magyarország megteremtésére? A konferencia előadói a politika- és államtudomány elismert művelői közül kerültek ki, de sikerült megnyerni az akkori önkormányzati és lakásügyi szakállamtitkárt, Pécs polgármesterét, országgyűlési képviselőket is. A plenáris előadásokból és a szekcióüléseken elhangzott felszólalásokból Kákai László által összeállított, rendkívül összetett kötetben szó esik az önkormányzatok és a helyi társadalom kapcsolatáról, az önkormányzatok és a központi hatalom viszonyáról, a közösségi támogatáspolitikáról, a kisebbségi joggyakorlásról (határon túli kitekintéssel), a fogyasztóvédelemről és az e-demokráciáról is. Az uniós tapasztalatokat is összegző kötet elsősorban szakkönyvtárak számára ajánlott beszerzésre. ISBN: 978-615-5001-05-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 910 Ft

Az aukció vége: 2011-07-26 13:38
. Kákai László: 20 évesek az önkományzatok - Jelenlegi ára: 2 910 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése