2011. július 24., vasárnap

McCarty, Nick: Trója - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! TrójaA könyv listaára: 3999 Ft. Leírás:
Trója neve a legtöbb ember számára a dicsőséges hősök, szépséges nők, kétszínű istenek, hatalmas harcosok és a trójai faló képét idézi fel - olvasható a kötet fülszövegében. Kontinensünk egyik legősibb fennmaradt legendás történetéről pedig Homérosz neve juthat egyből eszünkbe, hiszen ő foglalta össze eposzában - a téma kutatói szerint - a Kr. e. 8. században a fél évezreddel korábbi eseményeket. Ugyancsak ismert Heinrich Schliemanné, az amatőr német régészé, akinek valóra vált az álma az addig fantázia szülte városnak tartott Trója megtalálásával. E három szálra épül tematikájában a tizennyolc fejezetre tagolt kötet is, melyben párhuzamosan, de egymás összefüggéseiben kerülnek ismertetésre az eposz, azaz a trójai háború eseményei a régészeti kutatások eredményeivel, miközben az antik görög világ kultúrtörténetéről is sok érdekességet megtudhatunk. A fejezeteket színes és fekete-fehér képek illusztrálják, melyek között az ásatások felvételein túl a régészeti leleteket, illetve a trójai mondakörből merítő művészek - csaknem három évezredet felölelő - alkotásait is megcsodálhatjuk. A mondakör fontosabb szereplőinek rövid bemutatásával kezdődő kötetet a trójai leleteknek Berlin szovjet elfoglalása idején történt eltűnéséről szóló történet, valamint név- és tárgymutató zárja. Beszerzése általános gyűjtőkörű- és középiskolai könyvtárak, valamint ifjúsági gyűjtemények állományaiba is ajánlható. ISBN: 963-628-016-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Az aukció vége: 2011-07-26 08:58
. McCarty, Nick: Trója - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése