2011. július 24., vasárnap

Samsung Galaxy S2 Micro USB Host OTG kábel - Jelenlegi ára: 2 999 Ft


Micro USB Host OTG Kábel Samsung Galaxy S2 telefonhoz.
Ha Samsunk Galaxy S2 telefonod van akkor ezzel az adapterrel a micro usb portot szabványos USB portá alakíthatod. Azaz szinte bármit ráköthetsz a telódra ami usb csatlakozón keresztül egy sima pc-re is rá lehet kötni, billentyűzetet , egeret, pendrive stb....
Képzeld csak el mennyivel egyszerűbb egy emailt megírni teljes billentyűzeten, vagy mennyivel élvezhetőbb egy játék (pl: quake) ha egérrel irányíthatod. Mindezt mostantól megteheted egy sima pc-ből kihúzott egérrel vagy billentyűzettel nem kell többé méregdrága csak telefonhoz használható perifériákat vásárolnod.
Arról nem is beszélve hogy bármennyi filmet vihetsz magaddal pendrive-n hiszen csak rádugod a telefonodra és máris élvezheted a mozit anélkül hogy aggódnod kellene a tárhely miatt.
A kábelt tudtommal még hivatalosan nem árusítják jelenleg Magyarországon egyedül én árulom.
Ne hagyd ki ezt a lehetőséget most még bevezető áron hozzá juthatsz!
Kérlek vedd figyelembe hogy kompatibilitás problémák mindig adódhatnak, nem tudom garantálni hogy minden amit rádugsz fel fog ismerni de állíthatom hogy a legtöbb egység gond nélkül fog működni.  Általam tesztelve volt billentyűvel, egérrel és egy 8Gb-os kingston Pendrive-al minden hibátlanul ás azonnal működött.
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok.
 


Jelenlegi ára: 2 999 Ft

Az aukció vége: 2011-08-11 05:10
. Samsung Galaxy S2 Micro USB Host OTG kábel - Jelenlegi ára: 2 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése